top of page

MATERIALEN

Hout is een fraai materiaal wat oneindig geproduceerd kan worden in productiebossen niet ver van de fabriek.
Het is sterk, ruikt lekker, is licht van gewicht wat belangrijk is voor het transport en het heeft isolerende eigenschappen.
Omdat het niet in aanraking komt met weer in wind zijn chemische behandelingen niet nodig en gaat het eindeloos mee.

produktie.jpg
1675073144811.jfif

De gevel van de Megaplex woning is per locatie te kiezen en wordt ook in de fabriek reeds aangebracht. Denk aan verzelcement cladding, hout, steenachtig materiaal, felsmetaal maar ook groene gevels zijn mogelijk.

De funderingen kunnen licht (door de relatief beperkte eigen gewichten en het ontbreken van grote puntlasten euit de opbouw). Graag vezorgen wij ook de fundering. Afhankelijk van de locatie waar mogelijk uiteraard ook geprefabriceerd en herbruikbaar.

fundering.jpg
pui_edited.jpg

Behoudens de badkamer is de woning voorzien van Gerflor vloerafwerking, de bewoner hoeft zelf geen vloerafwerking te regelen. Deze vloeren hebben een uitstekende geluidsreductie en gaan lang mee.

Kozijnen zijn een belangrijk onderdeel van de thermische schil. Megaplex kiest voor Gealan Acrylcolor kozijnen voorzien van drievoudig glas. Acrylcolor is het topproduct op de kozijnenmarkt: het is kleurecht, eenvoudig schoon te maken, vuilafstotend, eenvoudig repareerbaar en weersbestendig. Deze kozijnen hebben een uitstekende isolatiewaarde en een dubbele tochtdichting. De kozijnen zijn duurzaam, recyclebaar en onderhoudsarm.

IMG_20200619_163009_resized_20200619_060642663.jpg

Meld u aan om het laatste nieuws te ontvangen over Megaplex.

Inschrijven
Materialen: Nieuws & updates
bottom of page