top of page

GESTAPELDE BOUW
MEGAPLEX WONINGEN

Innovatief Wonen

VOORDELEN VAN GESTAPELDE BOUW

SNELLE BOUWTIJD

Dankzij de prefab fabricage in de fabriek van Megaplex kan de bouwtijd op de locatie aanzienlijk worden verkort. Met een efficiënte installatie op de bouwplaats zijn de gestapelde woningen van Megaplex snel klaar voor bewoning, wat zorgt voor minder verstoring van de omgeving en lagere bouwkosten.

DIVERSITEIT

Hoewel alle modellen van Megaplex harmonieus samensmelten wanneer ze worden gecombineerd, biedt het gebruik van verschillende modellen ook de mogelijkheid voor esthetische diversiteit. Bewoners kunnen kiezen uit verschillende ontwerpstijlen en configuraties om een uniek en persoonlijk statement te maken met hun woning.​

DIRECT INSTAPKLAAR

De woningen van Megaplex worden volledig instapklaar opgeleverd, wat betekent dat elke woning is uitgerust met een ruime buitenruimte, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer en vloerafwerking. Dit biedt bewoners direct comfort en gemak vanaf het moment van intrekken, zonder de noodzaak voor verdere aanpassingen of renovaties.​

DUURZAAM

Megaplex-woningen worden gebouwd met massief CLT (Cross-Laminated Timber), een duurzaam en hernieuwbaar bouwmateriaal. Het gebruik van hout uit duurzaam beheerde bossen draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en minimaliseert de ecologische impact van de bouw.

ONZE STAPELBARE MODELLEN

Megaplex ClassicPlattegrond

MEGAPLEX JUNIOR

Het Junior-model van Megaplex biedt een compacte woonruimte met een vloeroppervlakte van 21,2 vierkante meter BVO (Bruto Vloeroppervlakte). Ideaal voor individuen of stellen die op zoek zijn naar een efficiënte en comfortabele woning.

Megaplex Junior Plattegrond

MEGAPLEX CLASSIC

Het Classic-model van Megaplex biedt meer ruimte dan de Junior, met een vloeroppervlakte van 42,4 vierkante meter BVO. Dit model is geschikt voor individuen of stellen die meer ruimte nodig hebben.

Megaplex Family Plattegrond

MEGAPLEX FAMILY

Het Family-model van Megaplex biedt nog meer ruimte en comfort, met een vloeroppervlakte van 63,6 vierkante meter BVO. Dit model is ideaal voor gezinnen die behoefte hebben aan een extra slaapkamer en meer leefruimte.

 

Megaplex Duo Plattegrond

MEGAPLEX DUO

Het Megaplex Duo-model een totale vloeroppervlakte van 84,8 vierkante meter BVO. Dit model is ideaal voor bewoners die de voorkeur geven aan een ruime woonkamer en extra slaapkamers, met de flexibiliteit om later eventueel gesplitst te worden tot twee afzonderlijke Classic-modules.

PROJECT INSPIRATIE

Ontdek de veelzijdigheid van Megaplex gestapelde bouw door een kijkje te nemen in onze diverse projecten. Laat je inspireren door slimme ontwerpen, duurzame materialen en innovatieve oplossingen die perfect passen bij zowel stedelijke als landelijke omgevingen. Bekijk hoe onze modellen - Junior, Classic, Family en Duo - zijn toegepast in verschillende settings en krijg ideeën voor je eigen unieke projectsituatie.

MEGAPLEX JUNIOR

Vloeroppervlakte: 21,2 vierkante meter BVO

De Megaplex Junior is een slim ontworpen woonruimte die alle essentiële voorzieningen biedt binnen een compacte ruimte van 21,2 vierkante meter BVO. Met een doordachte indeling is elke centimeter optimaal benut, waardoor bewoners kunnen genieten van comfortabel wonen zonder concessies te doen aan functionaliteit. De Megaplex Junior voldoet aan de eisen voor sociale huur voor bewoners onder de 23 jaar.

Let op: De Megaplex Junior voldoet niet aan alle eisen voor permanent wonen volgens het bouwbesluit. Het is echter geschikt voor gebruik volgens het tijdelijke bouwbesluit, waardoor het ideaal is voor tijdelijke of flexibele woonoplossingen.

2.png
3.png
MEGAPLEX CLASSIC

Vloeroppervlakte: 42,4 vierkante meter BVO

De Megaplex Classic is de originele woning van Megaplex en biedt een ruime leefruimte van 42,4 vierkante meter BVO. Met een aparte slaapkamer, woonkamer en ruime leefkeuken is deze woning ideaal voor wie op zoek is naar comfort en functionaliteit. De Megaplex Classic voldoet aan de eisen voor sociale huur, waardoor het een geschikte optie is voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare huisvesting.

MEGAPLEX FAMILY

Vloeroppervlakte: 63,6 vierkante meter BVO

Het Megaplex Family-model biedt extra ruimte en comfort met een totale vloeroppervlakte van 63,6 vierkante meter BVO. Dit model combineert een standaard Classic-module met een extra module, waardoor het ideaal is voor grotere gezinnen. In de extra module bevindt zich een extra slaapkamer en een ruime hal, die flexibel kan worden gebruikt als woonkamer of werkkamer. Hierdoor kan de huidige woonkamer worden omgevormd tot een derde slaapkamer, wat dit model uiterst veelzijdig maakt.

4.png
5.png
MEGAPLEX DUO

Vloeroppervlakte: 84,8 vierkante meter BVO

Het Megaplex Duo-model biedt twee samengevoegde eenheden binnen één woning, met een totale vloeroppervlakte van 84,8 vierkante meter BVO. Deze unieke configuratie biedt dubbele flexibiliteit, waarbij bewoners kunnen genieten van twee aparte woonruimtes die toch met elkaar verbonden zijn. Met een ruime woonkamer, keuken en meerdere slaapkamers is het Duo-model ideaal voor wie op zoek is naar veelzijdige woonopties. Bovendien kan het Duo-model later worden opgesplitst in twee afzonderlijke Classic-modules, waardoor het geschikt is voor verschillende levensfasen, zoals wanneer kinderen het huis uitgaan.

bottom of page