top of page
Schermafbeelding 2024-05-17 161542_edited.jpg

MEGAPLEX
ESCAPE-MODELLEN

Uw Ultieme Ontsnapping naar Comfort en Stijl

VOORDELEN VAN VRIJSTAANDE BOUW

FLEXIBEL ONTWERP

Bij een bestelling vanaf vijf stuks kunnen onze Escape-woningen op maat worden ontworpen en geproduceerd. Dit stelt ons in staat om nauw samen te werken met onze klanten, zodat de woningen perfect kunnen worden aangepast aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.

DIVERSE OPTIES

Met geïntegreerde terrassen en dakoversteken als optionele voorzieningen kunnen de Escape-modellen worden aangepast aan de wensen van de bewoners, waardoor extra buitenruimte en bescherming tegen weersinvloeden worden geboden

VEELZIJDIG

Of het nu gaat om recreatief gebruik of permanente bewoning, de Escape-modellen zijn geschikt voor diverse toepassingen, van vakantiehuisjes tot compacte gezinswoningen, waardoor ze een veelzijdige oplossing bieden voor verschillende behoeften.

AANPASBAAR

Met de mogelijkheid tot volledig op maat gemaakte ontwerpen en het gebruik van standaard componenten, bieden de Escape-modellen een efficiënte productie en hoge kwaliteit, terwijl ze toch aan de specifieke behoeften van klanten voldoen.

ONZE VRIJSTAANDE MODELLEN

MEGAPLEX ESCAPE S plattegrond

MEGAPLEX ESCAPE S

Ontdek de perfecte balans tussen compactheid en comfort met de Escape S. Ideaal voor stellen die op zoek zijn naar een knusse woonruimte of een comfortabele vakantiewoning.

MEGAPLEX ESCAPE M plattegrond

MEGAPLEX ESCAPE M

Verken de Escape M, een ruimere optie met twee slaapkamers, ideaal voor gezinnen of vriendengroepen die willen genieten van comfortabel wonen of vakantievieren in een efficiënte ruimte.

MEGAPLEX ESCAPE Special maatwerk

MEGAPLEX ESCAPE SPECIAL

Maak kennis met de Escape Special, waar uw unieke ideeën werkelijkheid worden. Ontdek hoe wij samen met u een op maat gemaakte woning creëren die voldoet aan al uw wensen en specificaties.

PROJECT INSPIRATIE

Ontdek hoe onze Escape-modellen worden ingezet in diverse projecten en laat je inspireren door de veelzijdigheid en functionaliteit die deze woningen bieden. Van recreatieve toevluchtsoorden tot permanente woonoplossingen, onze Escape-modellen bieden flexibiliteit, comfort en duurzaamheid in elke omgeving. Bekijk onze lopende en voltooide projecten om te zien hoe onze Escape-woningen zich aanpassen aan verschillende behoeften en omgevingen, en laat je inspireren voor je eigen project.

MEGAPLEX ESCAPE S

Vloeroppervlakte: 40 vierkante meter BVO

De Escape S is een compacte woning van 40 m², ontworpen voor twee personen. Deze woning biedt voldoende ruimte voor comfortabel wonen of recreëren, met een slimme indeling die maximale functionaliteit biedt op een beperkt oppervlak.

Schermafbeelding 2024-05-24 114810.jpg
Schermafbeelding 2024-05-24 114851.jpg
MEGAPLEX ESCAPE M

Vloeroppervlakte: 50 vierkante meter BVO

De Escape M biedt 50 m² aan woonruimte, perfect voor wie iets meer ruimte nodig heeft. Deze woning heeft ruimte voor twee slaapkamers, een badkamer, en een ruime woonkeuken, ideaal voor gezinnen of als comfortabele vakantiewoning.

MEGAPLEX ESCAPE SPECIAL

De Escape Special is de ultieme aanpasbare woning, ontworpen op basis van uw eigen schetsen, referentiebeelden, of ontwerp. Wij werken samen met u om uw ideeën in ons bouwsysteem en materialisering om te zetten, waardoor een unieke woning ontstaat die toch efficiënt en kosteneffectief is.

AdobeStock_203589118_edited.jpg
bottom of page