top of page

MEGAPLEX
VIP-MODELLEN

Snel en Flexibel Wonen

VOORDELEN VAN TIJDELIJKE BOUW

KORTE BOUWTIJD

Minimale werkzaamheden op locatie, wat resulteert in een efficiënte plaatsing.

ONDERHOUDSARM

Ontworpen om de maandelijkse huisvestingskosten laag te houden.

VERPLAATSBAAR

Modulaire bouw maakt eenvoudige verplaatsing mogelijk voor flexibel gebruik.

HOOGWAARDIG

Gaat lang mee en behoudt een mooie uitstraling, zelfs na meerdere herplaatsingen.

ONZE TIJDELIJKE MODELLEN

VIP MINY plattegrond

MEGAPLEX VIPMINY

De VIPMINY is een compacte en moderne modulaire studio van 20 m² GBO / 23 m² BVO, speciaal ontworpen voor eenpersoonshuishoudens. Perfect voor jongeren onder de 23 jaar die een betaalbare en zelfstandige woonruimte zoeken.

VIP MAXY plattegrond

MEGAPLEX VIPMAXY

De VIPMAXY biedt een ruime en moderne woonoplossing van 30 m² GBO / 35 m² BVO, ideaal voor een- of tweepersoonshuishoudens. Geniet van het comfort en de flexibiliteit die deze woning biedt.

VIP FORFOUR plattegrond

MEGAPLEX VIPforFOUR

De VIPforFOUR is ontworpen voor groepen of gezinnen, met een woonoppervlakte van 60 m² GBO / 70 m² BVO. Deze woning biedt 4 tot 8 slaapplaatsen en voldoet bij 4 personen aan de toekomstige Roemernorm (SNF).

PROJECT INSPIRATIE

Ontdek hoe Megaplex VIP-modellen innovatieve oplossingen bieden voor tijdelijke en permanente huisvesting. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en het design van onze projecten die laten zien hoe flexibel en aanpasbaar onze modulaire woningen zijn. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor een nieuw tijdelijk woonproject of benieuwd bent naar onze huidige en toekomstige realisaties, hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

MEGAPLEX VIPMINY

Vloeroppervlakte: 23 vierkante meter BVO

De VIPMINY is een compacte en moderne modulaire woning van 20 m² GBO / 23 m² BVO. Deze woning is speciaal ontworpen voor eenpersoonshuishoudens en biedt alle essentiële voorzieningen binnen een efficiënt ingerichte ruimte. Met hoogwaardige afwerkingen en duurzame materialen, biedt de VIPMINY een comfortabele en zorgeloze woonsituatie.

De VIPMINY is beschikbaar vanaf €43.280,- per woning*.

3.png
4.png
MEGAPLEX VIPMAXY

Vloeroppervlakte: 35 vierkante meter BVO

De VIPMAXY biedt een moderne en ruime woonoplossing van 30 m² GBO / 35 m² BVO. Deze woning is ontworpen met oog voor comfort en flexibiliteit, ideaal voor een- of tweepersoonshuishoudens. De VIPMAXY combineert een eigentijds design met praktische indelingen en hoogwaardige materialen. Het biedt een comfortabele en efficiënte leefomgeving die voldoet aan de behoeften van moderne bewoners.

De VIPMAXY is beschikbaar vanaf €55.440,- per woning*.

NU: 1 Stuk uit voorraad leverbaar!

MEGAPLEX VIPforFOUR

Vloeroppervlakte: 70 vierkante meter BVO

De VIPforFOUR is een ruime en veelzijdige modulaire woning van 60 m² GBO / 70 m² BVO. Deze woning biedt voldoende ruimte voor groepen of gezinnen en is ontworpen om maximaal comfort en functionaliteit te bieden. De VIPforFOUR voldoet bij 4 personen aan de Roemernorm (SNF) en biedt een duurzame en praktische woonoplossing.

 

De VIPforFOUR is beschrikbaar vanaf €90.800,- per woning*.

NU: 1 Stuk uit voorraad leverbaar!

5.png

*De genoemde prijzen zijn exclusief BTW, fundering, trappen, transport en montage.

bottom of page