top of page
sss_edited.jpg

OVER ONS

#MegaplexKanJeRedden

Wie zijn wij?

Megaplex is in 2020 opgericht door Arnold Hardeman van Hardeman Systeembouw en Guido Bakker van Architectenbureau Guido Bakker. Het initiatief ontstond met de Megaplex Classic, een modulaire woning ontworpen om de woningnood aan te pakken. In 2021 werden twee prototypes gebouwd, waarmee Megaplex succesvol de markt betrad.

Sindsdien is het aanbod van Megaplex uitgebreid met drie nieuwe modellen in de reeks stapelbare woningen: de Megaplex Junior, de Megaplex Family en de Megaplex Duo. Deze toevoegingen zorgen voor meer flexibiliteit en keuze voor diverse woonsituaties en behoeften.

Tijdens het ontwerpproces van deze modules kwam Megaplex in contact met Willemsen Houtbouw, nu een dochteronderneming, die momenteel alle woningen in de fabriek assembleert. Deze samenwerking is van onschatbare waarde gebleken en we zijn er enorm dankbaar voor.

Megaplex blijft zich inzetten voor innovatieve en duurzame oplossingen in de woningbouw, met een focus op kwaliteit, flexibiliteit en betaalbaarheid.

Bij Megaplex geloven we in het creëren van hoogwaardige woonoplossingen die bijdragen aan het welzijn van onze bewoners en de gemeenschap als geheel.

Onze Missie

Onze missie is om modulaire woningen te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid, terwijl we tegelijkertijd inspelen op de groeiende vraag naar betaalbare en flexibele huisvesting.

Ons Team

Ons team bestaat uit ervaren professionals in de bouw- en architectuursector, die samenwerken om innovatieve woonoplossingen te realiseren.

Voor meer informatie over onze woningen of om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen.

Partners

Willemsen Logo
Hardeman Logo
AGB Logo
bottom of page