mooitoch
Mooi toch?

Gisteren haalden we een paar vrachtwagens in op de snelweg met superbetaalbare woningen, er stond zelfs al een 2 persoonsbed in! Een paar uur later kon ik deze foto maken.
Het balkon, de galerij, trap en zonnepanelenmodule moet er nog aangekoppeld worden...

fundering
Fundering

Standaard bij bijna alle Megaplex projecten is ook de fundering circulair en de balkons, galerijen, trappen en liften zijn allemaal modulair en inclusief.

Mocht u alleen de stapelbare massief houten woningen af fabriek willen, dat kan natuurlijk ook, wel met luxe keuken, badkamer, vloerafwerking, apparatuur, all-electric verwarming, ventilatie en electra natuurlijk

pui
Schuifdeur

Mooie materialen, daar ben je zuinig op.
Binnen gaat Megaplex voor mooie warme natuurlijke materialen.
Gewalste lijnolie en houtmeel op de zwevende verwarmde vloer, met fijn zand geschuurde massief houten wanden en plafonds en ook nog een strakke witte tussenwand die zorgt voor een licht en ruim interieur.
Schuifdeuren zorgen voor veel bruikbare ruimte op het enorme balkon, het schuivende deel zit voor het kozijn waardoor er geen daglicht verloren gaat.
Deels optionele meubels in lichte kleuren zijn strak maar ook praktisch doordat ze meerdere functies in zich verenigen.

produktie
Produktie

Een uniek staaltje van integraal ontwerpen is vooraf gegaan aan de produktie van Megaplex woningen.

De faalkosten moeten naar nagenoeg 0.
De ontwerp en engeneering kosten delen we door 2000.
De verpakking kiezen we in nauw overleg met toeleveranciers, meermalig gebruik, retourvrachten en volle vrachten zijn daarbij de steekwoorden.
Onbruikbaar restmateriaal proberen we tot een minimum te beperken (van de raamopeningen zagen we lateien).
Bij de materialisering zijn de scores op circulariteit leidend.
Door de woning echt af te maken, ook de vloerafwerking, schilderwerk en installaties voorkomen we verstoring en beschadiging van de woningen in de ingebruiknamefase.
Dit zorgt naast betaalbare kwaliteit voor makkelijk te onderhouden, lang meegaande, zeer functionele en sfeervolle woningen met ultralage energielasten.